Grünholz: roba de treball amb rendiment verd

A Maquinària Lliró - Tecnica Forestal comencem una nova aventura amb la marca de roba Grünholz (fusta verda). Estem contents d'haver arribat a un acord per distribuir exclusivament la roba de treballs forestals d'aquest fabricant alemany. Després de provar i comprovar la qualitat dels productes, hem decidit sumar-nos al projecte que, a més de pensar en la qualitat, no descuida gens els valors en el procés de producció i confecció basats en la sostenibilitat.

El catàleg de productes només ofereix productes de gran qualitat pensant en els treballadors professionals. La roba es desenvolupa conjuntament amb experimentats usuaris per tenir cura de tots els detalls. La gamma de productes està en contínua evolució i amb el temps s'aniran sumant nous models per augmentar la família que, a hores d'ara, ja és força completa. Trobem molt encertat i important apostar per fabricar productes que respectin el medi ambient. Aquesta opció és l'únic camí per enfortir un entorn net i, sobretot, per a un futur sostenible.
Per això volem compartir la manera de produir i distribuir de Grünholz i intentar estendre-la a tots els sectors del nostre voltant.Productes que inclouen embalatge

Si creu que a GRÜNHOLZ® només la roba està feta de materials que estalvien recursos, lamentablement haurem de decebre'l. Perquè a més d'estàndards ecològics certificats per a la nostra roba, pensem en la sostenibilitat fins al final. Assumim la responsabilitat, no només del seu benestar al bosc, sinó també de la protecció de la natura. Per això hem traduït les nostres idees de sostenibilitat en accions sostenibles, perquè de què serveixen els pensaments si no se'n deriven accions? Des del tros de roba més petit fins a l'embalatge per a l'enviament només utilitzem matèries primeres sostenibles.

Producció

L'acció sostenible i estalvi de recursos comença amb l'elecció dels llocs de producció. Atès que la natura és a prop dels nostres cors, la protegim sempre que la podem preservar per a les generacions futures. Per tant, evitem llargues rutes de transport. És així com GRÜNHOLZ® aconsegueix reduir les emissions contaminants en produir el 100% a Europa. En condicions de treball justes podem garantir una producció ràpida, flexible i respectuosa amb el medi ambient. Amb la compra d´un producte GRÜNHOLZ® pot estar segur que ni l'home ni la natura van haver de patir durant la producció.
Bosc i natura

Ja coneixes la manera més fàcil de plantar un arbre? T'ho expliquem, només compra un producte GRÜNHOLZ®, perquè els nostres productes planten arbres. No té sentit per a tu? Aleshores ho explicarem breument. Estem convençuts que cal que tornem alguna cosa a la natura. Per això iniciem una cooperació amb PLANT-MY-TREE. És un projecte de reforestació dels boscos alemanys. El principi és simple: per cada producte GRÜNHOLZ® venut, una part dels ingressos es destina al projecte de plantació d'arbres. Podeu donar suport activament a la reforestació dels boscos alemanys escollint la roba de treball de rendiment GRÜNHOLZ®. Es planten arbres que ja tenen entre 3 i 5 anys, és a dir, prou robusts per poder créixer de manera segura. Si un arbre es fa malbé o es destrueix, garantim una replantació gratuïta. La protecció del medi ambient pot ser fàcil amb GRÜNHOLZ®.
Soci de cooperació

És important tenir aliats forts al teu costat. Perquè només junts podem implementar una acció sostenible. Juntament amb el nostre soci de cooperació PLANT-MY-TREE podem complir la nostra promesa i promoure la reforestació alemanya. Després de tot, el canvi climàtic és omnipresent: boscos moribunds, rècords de calor i nivells del mar en augment constant. Tot plegat ens impulsa cada dia a incorporar una mica més de sostenibilitat als nostres principis. Amb PLANT-MY-TREE ens assegurem que vostè també pugui fer la seva contribució fàcilment. T'estàs preguntant com se suposa que això funciona? Aleshores simplement demaneu un paquet sostenible de GRÜNHOLZ®.

Empleats i equip

És possible que hagueu sentit parlar de la nostra fórmula per a l'èxit. Si no, t'ajudarem en el camí. A GRÜNHOLZ® s'aplica: de professionals per a professionals. Els professionals del disseny treballen mà a mà amb persones com vostè als talls perfectes, amb entusiastes dels boscos, amants dels boscos i fanàtics de la natura. Després de tot, qui sap millor on cal reforçar els pantalons de protecció contra motoserra o en quines àrees és important una major flexibilitat.
Protecció del medi ambient

Un component central del nostre concepte de marca és la sostenibilitat. Perquè volem donar a la propera generació l'oportunitat de gaudir de la natura en tota la seva esplendor, tal com ho fem nosaltres. La sostenibilitat és una prioritat màxima a tot arreu, però a GRÜNHOLZ® vivim la protecció del medi ambient i hi pensem fins al final. Per això, la nostra roba forestal ja està formada per un 80% de material reciclat. Però això no ho és tot. Els materials d'embalatge sempre han estat una espina al nostre costat. Petites bosses de plàstic, grans quantitats de cartró i làmines de plàstic: tot acaba inútilment a les escombraries. Com que implementem constantment la protecció del medi ambient, tot el nostre concepte d'empaquetatge consisteix en material reciclat.

PRENDRE RESPONSABILITAT!
La sostenibilitat és una prioritat màxima per a la marca GRÜNHOLZ®-GREEN PERFORMANCE WORKWEAR i forma part de cada punt del concepte de marca. Junts, Lamm GmbH, assumim la responsabilitat de les generacions següents en nom de la nostra marca nova i especialment dissenyada.
Volem preservar els recursos naturals del nostre planeta prenent només aquestes matèries primeres de la natura i usant-les en una mesura saludable per als nostres productes GRÜNHOLZ®, que l'ecosistema pot regenerar de la manera més ràpida i senzilla possible. Exigim que la natura sempre estigui abundantment disponible en el futur i que no la faci malbé. Perquè la marca GRÜNHOLZ® estima la natura i protegeix les persones, per això preservem allò que la natura ens dóna.

Formulari de contacte