Màquines amb acumulador

 

màquines amb acumulador

Dos anys després de presentar els primers tallatanques amb acumulador, la familia va creixent. Al cap d’un any van aparèixer la motoserra, el bufador, el tallavores i el tallagespes, amb una molt bona acollida dels usuaris. Ara ens trobem en un altre salt amb la bateria de motxilla AP900, per treballar jornades complertes, i amb el recol·lector d’olives SPA65. I això només és el començament, ben aviat anirant sortint més màquines que ens ajudaran a fer la vida més fàcil i ecològica.

Manejables i sense sobreesforços: Totes les màquines són de fàcil maneig, tenen poc pes i les mínimes vibracions. Cada màquina s’engega i apaga amb un simple botó.

Molt pràctiques: la seva construcció és comptacta i atractiva i a més, gràcies a les superfícies arrodonides, la màquina no s’enganxa en branques i obstacles, evita l’acumulació de brutícia  permet una neteja més còmode. màquines amb acumulador

Potents: el moltor elèctric EC de Stihl regulat electrònicament i sense escombretes treballa amb una altíssima eficiència i pràcticament sense desgast. L’energia de l’acumulador es transforma en rendiment.

https://www.maquinarialliro.cat

Formulari de contacte